Чорноморець - Динамо 3:2: огляд матчу та результат гри 20.08.2023

Команда Романа Григорчука тричі виходила вперед і з третьої спроби таки зуміла втримати переможний рахунок.
2023 г., 20 серпня, 19:12
Чорноморець - Динамо / УПЛ
Чорноморець - Динамо / УПЛ

У неділю, 20 серпня, в Одесі пройшов матч четвертого туру Української Прем'єр-ліги, в якому зійшлися Чорноморець та Динамо.

Господарі поля дуже здорово проявили себе, за рахунок чого здобули заслужену перемогу.

На 20-й хвилині зустрічі гравці гостей не зуміли вибити м'яч із власного штрафного майданчика, чим скористався Артур Авагімян, який пробив точно в нижній кут воріт Руслана Нещерета.

Відігратися кияни зуміли лише після перерви. На перших хвилинах другого тайму "біло-сині" втекли в контратаку, Микола Шапаренко покотив під удар Андрію Ярмоленку, який відправив м'яч у ворота одеситів.

Джерело: ФК Динамо Киев

Але майже раз "моряки" знову вийшли вперед. Максим Дячук не влучив головою по м'ячу, що дозволило Андрію Штогрину вирватися віч-на-віч з воротарем і з другої спроби зробити рахунок 2:1 на користь своєї команди.

Але і в цьому випадку відповідь не змусила на себе чекати. Всього через вісім хвилин Динамо знову втекло в контратаку, Владислав Ванат, забігши у штрафний майданчик суперника, притримав м'яч і почекав партнерів. Побачивши вільного Сергія Сидорчука, він віддав передачу, а капітан гостей знову ударом у дотик завдав точного удару у дальній кут воріт Олексія Шевченка.

Джерело: ФК Динамо Киев

Чим ближче був кінець поєдинку, тим меншою стала ймовірність того, що хтось зможе вирвати перемогу. Але за десять хвилин до фінального свистка Олександр Сирота отримав свою другу жовту картку, залишивши команду у меншості.

При цьому Мірча Луческу вже ніяк не міг вплинути на команду, оскільки були зроблені всі заміни.

Команда Романа Григорчука із задоволенням скористалася таким подарунком долі.

У доданий арбітром час Чорноморець однією передачею розрізав усю оборону Динамо. Олександр Васильєв у підкаті випередив Нещерета, що вийшов з воріт, зумівши віддати пас на Самсона Ієде, якому залишалося лише послати м'яч у порожні ворота.

Таким чином Динамо зазнало першої поразки в сезоні, а Чорноморець набрав уже дев'ять очок, які дозволяють йому посідати друге місце в таблиці (відразу за Рухом, у якого десять балів).

Читайте також: Футбол сьогодні: Фіорентина - Наполі, матчі Бенфіки Трубіна, другої ліги та жіночого чемпіонату України

Статистика матчу Чорноморець – Динамо четвертого туру УПЛ

Чорноморець – Динамо 3:2
Голи: Авагімян, 20, Штогрін, 53, Ієде, 90+1 - Ярмоленко, 48, Сидорчук, 61.

Володіння м'ячем: 51% – 19%
Удари: 12 - 20
Удари у площину: 4 - 6
Фоли: 11 - 9
Атаки: 72 - 102

Чорноморець: Шевченко – Путря, Гучек, Єрмаков, Брагару – Авагімян, Васильєв, Шпорн – Штогрін, Хадіда (Ієде, 70), Бойчук.

Динамо: Нещерет – Тимчик (Караваєв, 63), Дячук, Сирота, Вівчаренко (Дубінчак, 63) – Шапаренко (Шепелєв, 77), Сидорчук (Бражко, 72), Буяльський – Ярмоленко (Беніто, 77), Ванат, Волошин.

Попередження: Путря, Бойчук, Ієде – Сирота, Дячук.

Вилучення: Сирота (друга жовта).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK