Один із лідерів Байєра схиляється до того, щоб залишити клуб цього літа

У контракті гравця прописана сума відступних, яка явно нижча за те, що "фармацевти" можуть потенційно за нього отримати.
14 травня, 22:59
Джеремі Фрімпонг / Getty Images
Джеремі Фрімпонг / Getty Images

Правий латераль Байєра Джеремі Фрімпонг схиляється до того, щоб залишити команду цього літа, повідомляє Bayern & Germany з посиланням на Bild.

У контракті 23-річного нідерландця прописана сума відступних у розмірі 40 мільйонів євро. Ця опція може бути активована лише до початку чемпіонату Європи-2024, який розпочнеться 14 червня.

Зацікавленість у гравці виявляє Баварія. Однак через невизначеність у тому, хто буде головним тренером "ротен" наступного сезону, потенційний переїзд футболіста до Мюнхена був відкладений обома сторонами.

Читайте також: Баварія зацікавилася придбанням Фернандеша

Баварія хоче визначеності в тому, хто буде тренером, в якому стилі гратиме команда та які гравці будуть потрібні під цей стиль. Фрімпонг, у свою чергу, хоче визначеності в тому, де він гратиме.

У нинішньому сезоні Джеремі Фрімпонг взяв участь у 44 матчах Байєра у всіх турнірах, в яких він записав на свій рахунок 14 голів та 12 результативних передач.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK