Олімпійська чемпіонка з біатлону оголосила про завершення кар'єри

Шведська біатлоністка прийняла важливе рішення в 33 роки.
19 лютого, 22:14
Мона Брорссон / Getty Images
Мона Брорссон / Getty Images

Олімпійська чемпіонка з біатлону у складі збірної Швеції Мона Брорссон оголосила, що завершить кар'єру після закінчення цього сезону.

За словами 33-річної спортсменки, вона задоволена тим, як склався її шлях.

Читайте також: Україна другий рік поспіль без нагород: медальний залік ЧС-2024

"Мені здається майже нереальним вимовити це вголос, але я теж відчуваю, що мені потрібно сказати собі це вголос, щоб зрозуміти. Але час настав. Я відчуваю, що в мене була така довга і чудова кар'єра.

Ми з біатлоном досліджували кожен камінчик на дорозі, і я дійшла висновку, що зараз час розійтися. Але це повністю моє власне рішення. Я піду зі спорту з радістю, печалі немає. Навіть попри те, що ви, можливо, не досягнете всіх своїх цілей, я відчуваю, що отримала набагато більше від цього виду спорту.

Це справді дало мені все. У мене з'явилася додаткова сім'я, мої найкращі друзі, і я дізналася так багато про себе. Я знайшла кохання всього свого життя. Я не можу вимагати більшого від цього виду спорту", - наводить слова дівчини Aftonbladet.

Нагадаємо, Брорссон завоювала золото Олімпіади-2022 в естафеті та срібло в цій дисципліні на Іграх-2018. На її рахунку срібло і бронза в особистих перегонах на рівні Кубка світу. Також вона триразова чемпіонка Європи.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK