Санітра буде головним тренером усіх чоловічих збірних України з біатлону

Словацький спеціаліст відповідатиме за команди А, Б та юніорів.
2023 г., 19 квітня, 21:15
Юрай Санітра / biathlon.com.ua
Юрай Санітра / biathlon.com.ua

Єдиним головним тренером усіх чоловічих збірних України з біатлону стане словак Юрай Санітра, який останні сім сезонів працював із командою А.

Про це повідомив президент Федерації біатлону України Іван Крулько.

"Санітра - відповідальний не лише за команду А чоловічу, але й команду Б та юніорів. Усі працюють під його керівництвом і за його планом. І всі тренери розуміють, що вони не є автономними, є головний тренер, задачі якого повинні виконувати і так має відбуватися тренувальний процес. Ті, хто в нас юніори, вони мусять розуміти свою перспективу, а головний тренер - бачити їх через тренерів, спілкуючись про їхні кондиції, можливості і залучати до головної команди.

Читайте також: Україна без медалей, домінація норвежців і сенсація від Сімон: підсумки біатлонного сезону

Ми вважаємо, що Юрай Санітра дійсно дав поштовх для плеяди молодих спортсменів. Вони під його керівництвом ростуть, зростають, показують результати. Домовилися з Санітрою, що він працює цей олімпійський цикл - після Олімпіади-2026 зробимо аналіз і будемо приймати рішення. Але я точно можу сказати, що до Олімпіади, якщо нічого не відбудеться надзвичайного, Юрай Санітра працюватиме з чоловічою командою", - наводить слова Крулька Суспільне.

Раніше повідомлялося, що жіноча збірна України з біатлону отримала нового тренера.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK