Ашер провів виступ "всього свого життя" у перерві Супербоула LVIII

Щоб шоу вийшло незабутнім, він покликав на допомогу інших зірок, з якими він виконав хіти 2000-х.
12 лютого, 10:40
Ашер / Getty Images
Ашер / Getty Images

У ніч проти понеділка, 12 лютого, в Парадайз, штат Невада, відбувся Супербоул LVIII, в якому зійшлися Канзас-Сіті Чифс і Сан-Франциско 49ерс.

Як і було оголошено раніше, у перерві матч пройшло традиційне шоу, головною зіркою якого став виконавець R&B та хіп-хоп Ашер.

Лауреат Греммі розпочав 13-хвилинну суміш своїх хітів з "Caught Up" у супроводі десятка танцюристів, танцівниць, а також акробатів.

Джерело: Getty Images

Після кількох пісень він відійшов на другий план - на сцені з'явилася його перша гостя, Аліша Кіз. Вона стояла за яскраво-червоним піаніно у відповідному блискучому червоному вбранні і заграла один зі своїх найбільших хітів "If I Ain't Got You".

Потім пара виконала свій дует "My Boo", забезпечивши один із найприємніших моментів у виступі, повному возз'єднань, коли пара з радістю відтворила свій успіх 2004 року.

Джерело: Getty Images

Після того, як пісня добігла кінця, інші запрошені зірки почали стрімко з'являтися на сцені. Продюсер-репер Джермейн Дюпрі приєднався до Ашера заради "Confessions Part II".

Під час" Burn" полум'я проектувалося на величезну круглу платформу, на якій виступав Ашер, - це був один з найяскравіших моментів ночі.

Серед інших гостей була H.E.R., яка зіграла запальне гітарне соло під час "U Got It Bad", перш ніж приступити до впізнаваного рифу в "Bad Girl".

Джерело: Getty Images

Після короткого зникнення співак повернувся у блискучому чорно-синьому костюмі з роликовими ковзанами - у такому образі він представив will.i.am, разом з яким він виконав "OMG"

І хоча чутки про появу Джастіна Бібера не підтвердилися, на сцені з Ашером було повно зіркових гостей.

Lil Jon з'явився для виконання "Turn Down For What". Але його вихід на сцену дав фанатам зрозуміти, що буде далі.

На той час на сцену вийшов харизматичний Лудакріс. Тріо розпочало виконання визначального кар'єру хіта Ашера "Yeah!".

Джерело: Getty Images

Ця пісня, що посіла перше місце у світі в середині нульових та безперечний хіт, стала ідеальною кульмінацією шоу, повного яскравих моментів.

Варто зазначити, що під час самого матчу між Канзас-Сіті та Сан-Франциско сталася неприємна ситуація, коли лайнбекер 49ерс Дре Грінлоу отримав травму, вибігаючи на поле для святкування.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: супербоул

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK