Гравець збірної України з футзалу: Навіть після перемоги не усвідомлював, що ми вийшли на чемпіонат світу

Ростислав Семенченко не до кінця розумів, що сталося після зустрічі з поляками у відборі на мундіаль.
2023 г., 22 грудня, 13:59
Ростислав Семенченко / Ассоциация футзала Украины
Ростислав Семенченко / Ассоциация футзала Украины

Декількома днями раніше збірна України з футзалу обіграла Польщу (5:3), за рахунок здобула путівку на чемпіонат світу-2024.

Автор одного з голів того матчу Ростислав Семенченко в інтерв'ю для Football.ua поділився своїми емоціями від виходу на мундіаль, а також з гумором прокоментував свій гол, який став для нього дебютним у складі "жовто-синіх".

"Дякую за вітання. Якщо чесно, я навіть після гри не усвідомлював, що ми вийшли на чемпіонат світу. Ці емоції не передати словами, це потрібно пережити особисто", сказав Ростислав.

"Дебютний гол - це найкраще, що могло статися. Забити перший гол за збірну, в такій вирішальній грі... Емоції переповнювали, відразу мурашки по шкірі пішли. Я не спеціально бив поміж ніг голкіперу - заплющив очі і вдарив, як вчили тренери".

https://www.instagram.com/futsal_ua/
https://www.instagram.com/futsal_ua/

"Поляки грали вдома, при своїх трибунах, їм потрібно було відіграватися. Трохи було мандражу, але кожен з хлопців був впевнений один в одному, тому ми і досягли потрібного результату".

"Тренер налаштовував на кожного суперника, говорив, що не повинно бути недооцінки. Ми прислухалися і виходили на поле робити результат, а коли ти налаштований на гру, то якість переростає у голи".

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з результатами всіх матчів збірної України з футзалу в рамках відбору на чемпіонат світу-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK