Ворскла – АІК: прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій

Команди зустрінуться в другому відбірковому раунді Ліги конференцій-2022/23. Дізнайся, у кого з суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 21 липня, 10:30
Ворскла – АІК: прогноз на матч / ФК Ворскла
Ворскла – АІК: прогноз на матч / ФК Ворскла

У четвер, 21 липня, полтавська Ворскла зустрінеться з АІКом у першому матчі другого раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА сезону-2022/23.

Через повномасштабне вторгнення російської армії в Україну полтавський колектив не може проводити матчі на своєму стадіоні, тому майбутній поєдинок буде лише формально домашнім для української команди і відбудеться у Швеції.

Матч проведуть на стадіоні Tele2 Арена у столиці Швеції Стокгольмі. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

На думку експертів, у майбутньому поєдинку набагато більше шансів на перемогу у шведського колективу.

Прогноз на матч Ворскла – АІК

На перемогу команди зі Швеції можна поставити з коефіцієнтом 1,55, тоді як тріумф підопічних Віктора Скрипника оцінили у 6,10.

На нічию у цьому поєдинку приймають ставки з коефіцієнтом 3,85.

Аналітики також не сумніваються, що саме АІК вийде до наступного раунду кваліфікації Ліги конференцій. Цей результат оцінили у 1,06, у той час на прохід Ворскли можна поставити з коефіцієнтом 7,93.

Читайте також: Ворскла дізналася можливого суперника по Лізі конференцій

Варто сказати, що раніше команди жодного разу не грали між собою.

Нагадаємо, матч-відповідь команди проведуть у середу, 27 липня. Переможець протистояння вийде у третій раунд кваліфікації турніру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK