Шовковський - про вольову перемогу над Дніпром-1: Вдячний хлопцям за те, що терпіли

Керманич Динамо поділився думками про останній поєдинок.
27 квітня, 16:59
Олександр Шовковський  / Getty Images
Олександр Шовковський / Getty Images

В рамках 26-го туру УПЛ Динамо в меншості на виїзді здолало Дніпро-1 завдяки голу в компенсований час.

Головний тренер "біло-синіх" Олександр Шовковський висловився про гру своїх підопічних в останній зустрічі. Український спеціаліст подякував гравцям за те, що в цьому матчі вони проявили терпіння.

"В першу чергу ми зробили ще один важливий крок, і розуміння цієї перемоги прийде, я думаю, пізніше. Але головне те, що ми залишаємося в грі. Я вдячний своїм хлопцям, що вони терпіли, що вони намагалися пройти щільну оборону.

В 1-му таймі ми мали декілька непоганих нагод для того, щоб відкрити рахунок, при тому припустилися помилки в обороні – я вважаю, що дитячої – та подарували гол супернику.

Вони агресивно були налаштовані, намагалися направляти атаку в якийсь бік і потім активно нас пресингувати, активно атакувати.

Нам, можна сказати, багато що вдавалося, але ми розуміємо, що грали з командою, яка претендує на медалі, і в них є своє завдання.

У 2-му таймі ми зробили декілька коректив, і нам вдалося забити гол важливий, який дав нам додаткову мотивацію, додатковий стимул.

Ну а далі ми вже дотисли суперника, хоча кінцівка була просто шалена – і пенальті, який ми вважали, що він був, і потім вилучення одразу.

Але ми терпіли до кінця, прагнули обов’язково перемогти – нам це вдалося. Рухаємося далі. У нас ще залишилося 5 матчів, нам треба перемагати", - заявив Шовковський в коментарі FootballHub.

Зазначимо, що наразі Динамо відстає від Шахтаря на 4 очка, маючи попереду очну зустріч з "гірниками".

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK