Клопп: Я ненавидів своїх гравців за те, як вони зіграли з Евертоном

Німець вперше в кар'єрі був близький до того, щоб відчути, що його команда не бореться.
27 квітня, 11:59
Юрген Клопп / Getty Images
Юрген Клопп / Getty Images

Керманич Ліверпуля Юрген Клопп перед матчем з Вест Гемом пригадав мерсисайдське дербі з Евертоном, яке відбулося в минулому турі

Німецький спеціаліст жорстко розкритикував свою команду, заявивши, що гра проти "ірисок" була найгіршою за весь час його перебування в клубі.

Читайте також: Спортсмен-вундеркінд поглузував над фанатами Ліверпуля, пригадавши болючу поразку Евертону

"Я ненавидів нас за те, як ми грали в дербі. Ми навіть близько не були такими, якими хотіли б бути. Якось так сталось, що ми більше не бачили позитиву в ситуації, що у нас є хороша стартова позиція, тож давайте підемо і наздоженемо інших. Але наздоганяти можна тільки в позитивному настрої.

Ви самі бачили ту гру. Це була не перша наша погана гра, але вона точно була найгіршою. Крістал Пелес навіть близько не стояв. Я бачу дві команди, Арсенал і Манчестер Сіті, які грають у футбол із дійсно позитивним настроєм і йдуть до своєї мети.

Ми теж можемо це робити, але не робимо. Поки що. Кого я можу зробити відповідальним за це? Це й буде моєю роботою до останнього дня тут, щоб переконатись, що хлопці відчувають свою відповідальність.

На гру було просто жахливо дивитися. У Німеччині, коли вболівальники незадоволені командою і вважають, що вона недостатньо бореться, вони співають "Wir wollen euch kämpfen sehen", що перекладається як "Ми хочемо бачити, як ви боретесь".

Я був близький до того, щоб заспівати це своїй команді! Жодна з моїх команд ніколи не чула цього. Ніколи. Я ніколи не чув, щоб хтось казав, що моя команда не бореться, тому що моя команда завжди прагнула цього. А тепер… Вау, а як так сталось?

Повірте, я не знаю, про що я думав у ці моменти, але перший гол Евертона був якимось жартом. Це просто те, що трапляється, коли ти не в своїй тарілці. Ми могли п’ять разів вибити той м’яч за трибуни, і врешті-решт Джарред Брентвейт не влучив належним чином по м’ячу під час удару, але він усе одно закотився у ворота.

Ви можете сміятись із цього, але це було неймовірно. Ми робили помилки й раніше в інших сезонах, але з цим треба якось боротись.

Але набагато важливіше те, що ви створюєте основу впродовж більшої частини сезону, поки не побачите фінішну пряму, і тоді ви йдете до неї. Це має бути найбільш очікуваним моментом року. І ми робили так у минулому, виграючи всі ігри накатом, а зараз ми не можемо цього зробити з різних причин.

Тепер ми повинні знайти оптимальний склад та спосіб, щоб досягти набагато кращих результатів на полі Вест Гема", - розповів Юрген.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Юрген Клопп

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK