Син Арагонеса: Для Атлетіко мій батько завжди буде важливішою фігурою, ніж Грізманн

На думку сина легенди клубу, відхід француза до Барселони зіпсував його спадок у мадридському колективі.
2023 г., 27 грудня, 13:48
Антуан Грізманн / Getty Images
Антуан Грізманн / Getty Images

Антуан Грізманн завершив 2023 рік в якості чи не живої легенди Атлетіко.

Дублем у ворота Хетафе (3:3) 19 грудня 32-річний француз повторив рекорд найкращого бомбардира в історії клубу Луїса Арагонеса, на рахунку якого 173 голи у складі "матрацників". А на останній матч у році проти Севільї (1:0) він прибув у футболці із зображенням Арагонеса.

Вже в наступному матчі, в якому 3 січня 2024 року Атлетіко зіграє з Жироною, Грізманн зможе стати одноосібним рекордсменом. Однак, на думку сина легенди іспанського футболу, це ніяк не допоможе форварду обійти його батька у плані значимості для клубу.

"Мій батько ніколи ні перед чим не відступав. За рівнем лідерства та розумової сили він перевершив Грізманна. У Грізманна ще є час, щоб дозріти в цьому аспекті. Він також перевершив його в сентиментах Атлетіко", - цитує Луїса Арагонеса-молодшого Football Espana.

"Мій батько жив і дихав цим, але Грізманн – ні. Мій батько показав це, коли покинув Мальорку в Лізі чемпіонів і прийшов до Атлеті у другому дивізіоні, щоб вивести їх до першого дивізіону. Грізманн не відчував цього, як мій батько. Зараз він в Атлетіко, але вболівальники пам’ятають, як він перейшов до Барселони".

Джерело: Getty Images

"Мій батько показував себе у важливих матчах. Грізманну цього трохи не вистачає. Ви повинні довести, з чого ви зроблені, в матчах проти Реала чи Барселони. Мій батько був вирішальним у важливих матчах".

"Це про рішучість. Він був лідером у роздягальні. У нього було набагато більше рішучості. Лідерство є вродженим, і мій батько народився з ним. Грізманну чогось не вистачає, щоб досягти такого рівня".

Раніше стало відомо, що Атлетіко відмовився продавати Ювентус одного з ключових своїх виконавців.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK