Не Зіданом єдиним: Золотий м'яч Бензема доставили незвичайним транспортом

Цього вечора все було абсолютно французьким.
2022 г., 18 жовтня, 14:09
Естебан Окон / https://twitter.com/AlpineF1Team
Естебан Окон / https://twitter.com/AlpineF1Team

У понеділок, 17 жовтня, у Парижі відбулася 66-та щорічна (майже) церемонія нагородження найкращих гравців року за версією французького журналу France Football – Золотий М'яч.

Цілком очікувано переможцем серед чоловіків став форвард мадридського Реала Карім Бензема, який випередив у боротьбі за нагороду Садіо Мане та Кевіна Де Брюйне.

Вже другий рік поспіль організатори шоу використали нестандартний спосіб доставки самого Золотого м'яча переможцю. Цього разу все було максимально французькою (знов-таки майже).

Доставку нагороди французькому футболісту здійснив французький пілот французької команди Альпін Естебан Окон (незважаючи на альпінівську ліврею, зробив він це на Лотусі 2013 року, який потім продали концерну Рено).

Альпін є одним із спонсорів проведення церемонії - саме цим і пояснюється вся вистава.

В 2021 році Окону в даній презентації допомагав його напарник за командою Фернандо Алонсо. Тоді гонщики доставили відразу два Золоті м'ячі: чоловічий та жіночий.

Проте цього разу все обійшлося без дворазового чемпіона світу. Мабуть, свою справу зробили підірвані стосунки між командою та пілотом, який наступного року втече до Астона Мартіна.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK