Фенербахче - Динамо 1:2 Як це було

Команди зустрінуться в матчі-відповіді другого раунду відбору Ліги чемпіонів-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 27 липня, 21:54
Фенербахче – Динамо: онлайн-трансляція матчу / ФК Динамо Киев
Фенербахче – Динамо: онлайн-трансляція матчу / ФК Динамо Киев

У середу, 27 липня, київське Динамо проведе матч-відповідь проти Фенербахче в рамках другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Поєдинок пройде у Стамбулі (Туреччина) на стадіоні Фенербахче Шюкрю Сараджоглу. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Онлайн-трансляція матчу Фенербахче – Динамо

Буде доступна у цій новині 27 липня, починаючи з 20:00 за Києвом.

Перший поєдинок, що відбувся 20 липня, завершився внічию – 0:0. На думку експертів, у матчі-відповіді більше шансів на перемогу у господарів поля.

Фахівці також впевнені, що саме турецький колектив вийде до наступного раунду кваліфікації головного єврокубкового турніру.

Нагадаємо, переможець цього протистояння вийде у третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, а переможений – у третій відбірковий раунд Ліги Європи.

До цього сезону Динамо та Фенербахче зустрічалися між собою у чотирьох офіційних матчах (усі – у Лізі чемпіонів). "Біло-сині" здобули дві перемоги, ще два поєдинки завершилися внічию.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK