Сайнс: Надто злий, щоб говорити про несправедливий штраф

Іспанець вважає абсурдним рішення стюардів нагородити його 5-секундним штрафом під час Гран-прі Австралії.
2023 г., 2 квітня, 18:30
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Гран-прі Австралії на даний момент по праву може вважатися найбожевільнішим у сезоні-2023. Гонка на Альберт-Парку була тричі зупинена червоними прапорами, а до фінішу доїхали лише 12 пілотів.

Одним із них виявився представник Феррарі Карлос Сайнс, який спочатку претендував на очки. Однак через зіткнення з Фернандо Алонсо судді виписали йому 5-секундний штраф, який відкинув його на останнє 12 місце.

"Зараз я не можу говорити. Я дуже злий, занадто розчарований. Я просто не можу нічого сказати", - цитує іспанця офіційний сайт Формули 1.

"Я волію піти до стюардів і отримати скасування штрафу, тому що я не думаю, що заслуговую на нього. Це найнесправедливіший штраф, який я коли-небудь бачив у своєму житті. Вибачте, я волію не говорити. Я повернуся пізніше після того, як поговорю зі стюардами.

Феррарі покинула Мельбурн без окулярів, оскільки ще на першому колі через зіткнення з Ленсом Стролом з дистанції зійшов Шарль Леклер. На даний момент Скудерія займає четверте місце у Кубку конструкторів, маючи в активі 26 очок і відстаючи від лідера в особі Ред Булл на 97 балів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK